JAERV & Hiroe Morikawa (Japan) i Annedalskyrkan söndag 29/4

VÄLKOMNA VÅREN MED JAERV!

Folkmusikgruppen JAERV bjuder nu in till konsert i Annedalskyrkan tillsammans med koto-virtuosen Hiroe Morikawa (JAPAN). Konserten är final på den årliga Hanamin (japansk körsbärspicknick) i Botaniska Trädgården. Den är också en del i ett större firande av att Sverige och Japan i år celebrerar 150 år av diplomatiska relationer.

Kom till trädgården mellan kl 10-15 och se Jaerv och Hiroe spela ute i det fria. Eller köp biljett till konserten kl 18:00 i Annedalskyrkan där ni får höra en unik fusion av japansk och svensk folkmusik!

Markus Gustavsson - fiol och sång
Joel Hagen - flöjter, sopransax och sång
Anders Bergsten - Nyckelharpa, kontrabas, tramporgel och sång
Oskar Reuter - gitarrer och sång
Tobias Hedlund - trummor, slagverk och sång

Hiroe Morikawa - Koto och sång

Köp biljetter här: Billetto.se