Dear friends: Please nominate Jaerv for the World Music Gala 2017

It is time to nominate Jaerv to the World Music Award Gala. We were so grateful for all the nominations last year, they were really amazing. And so will this year's be! 

You can nominate us to "the group (grupp) of the year" and/or if you really like Under den linden, please consider a nomination for "the issue (utgåva) of the year". The deadline is December 31!

Here is the link (In Swedish): 

Here are some of the nominations from last year:

Jaerv – ”En mycket talangfull grupp musiker som väckt folkmusikens anda i en nyskapande musikstil med massa sväng och känsla. ”, ”Svängiga och skickliga”, ”Jaerv’s music blows me away every time I listen to it. Their original compositions are a great pleasure to listen to, and make me want to dance whenever I hear them; their arrangements of traditional songs and tunes are innovative, slick, and almost perfectly executed; their playing is masterful and tight, and their vocal harmonies are mellifluous and incredibly well-blended. When watching them performing live it’s obvious to me that they love what they do; there’s an infectious sense of joy in every saw of a bow, every pluck of a string, every beat from a drumstick and every breath emitting from a flute, saxophone or human mouth. This is a bunch of VERY deserving dudes, and I would love to see them awarded for their hard work, selflessness and dedication.”, ”Vilka musikaliskt begåvade killar! I flera terminer har de vid kick-offer för tusentals nya lärarstudenter stått för inspiration, fest och glädje. Enormt uppskattade bland universitetsstudenter och ansvariga för lärarutbildningen vid Göteborgs universitet!”, ”En outstanding grupp som tar publiken med storm. Utstrålning och musikalisk glädje flödar. Likaså gör den fantastiska femstämmiga sången. Sättet de hanterar sina instrument imponerar stort men det är inte en teknisk uppvisning det handlar om utan allt handlar om att förmedla en känsla och ge en upplevelse. Gruppen blandar nya egenskrivna låtar med hög klass med spännande arrangemang av äldre material. Utrymme finns också för det improviserade och influenser från bl.a. jazz. En grupp jag längtar efter att uppleva igen live!”