Nominations to Folk o Världsmusikgalan

If you enjoy listening to Jaerv, please take a few minutes and nominate Jaerv as "the group of the year" at Världs- och folkmusikgalan 2014. Link: http://gala.se/index.php/foeresla-vinnare

Here are some of the nominations (in Swedish):

"För genretrogen lekfullhet och nytänkande", "Med folkmusiken i fokus och i en härlig blandning av andra genrer lämnas ingen lyssnare oberörd. Samspelet, energin och musikernas fullständiga skicklighet i improvisationerna är unik. När Jaerv spelar upp dras man snabbt med i en dans och med ett sväng man bara vill ha mer av.", "Jaerv levererar folkmusik som är just folklig! Den spelglädje och inbördes kärlek gruppen har når utanför scenkanten och ut i lokalen när de spelar, och går rakt in i hjärtat även på den som trodde att folkmusik inte var dess kopp av te. Hög musikalisk nivå blandas med lekfullhet och du vill bara dansa! Gott folk - det måste vara så här musik var tänkt att låta!"