Sjung kör med Jaerv!

konserten.JPG
Vi är så otroligt nöjda och glada för samarbetet med er! Så proffsigt och så inspirerande!
— Karin Engvall - Lärare Västerhöjdsgymnasiet
Att vara med på konserten var den bästa känslan jag haft på en länge. Det var jätteroligt och spännande att sjunga med en känd folkmusikgrupp och med en kör med många elever
— Udhtesa - Elev Per Brahegymnasiet
Vi är jätteglada att Jaerv ville komma och musicera för oss och tillsammans med oss! Hela dagen var positiv och fylld av folkmusik! Jaerv är fantastiskt duktiga musiker och de har en förmåga att entusiasmera och inspirera eleverna och sin publik på ett väldigt fint sätt. Eleverna har varit mycket positiva och jag hoppas att vi kan få göra detta någon mer gång tillsammans med Jaerv.
— Lina Häger - Lärare Per Brahegymnasiet
Körprojektet med dessa lysande musiker gav kören en riktig kick och resulterade i en fullkomligt sprakande, medryckande konsert där spelglädjen och sångglädjen var total.
— Emma Undemar - kyrkomusiker Alingsås församling

 

Jaervs musik för kör har blivit en succé.  Nya arrangemang på både traditionella låtar och nyskriven folkmusik kommer att framföras i en festlig och folklig konsert tillsammans med er kör!

Samarbetet bygger på att Jaerv skickar ut noter (SATB eller anpassat för din kör) ett bra tag innan konserten så att kören hinner repetera och lära sig materialet. På konsertdagen träffas Jaerv och kören och repeterar materialet en bra stund innan själva konserten. Musiken passar alla körer. Det är lättsjunget, lustfyllt och utvecklande! 

Tack för en härlig upplevelse av riktigt rolig, modern och bra spelmansmusik.
Vi uppskattade er samstämmighet, choosefrihet och inlevelse rejält.

Det var väldigt, väldigt roligt!!

Roligt att få sjunga med så duktiga och svängiga musiker.

Fantastiska musiker i Jaerv. Dessutom väldigt trevliga vilket gjorde att vi fick ett härligt musicerande tillsammans!

Grymt bra. Professionellt och smidigt!
— Sångare i körerna

Nyhet: Jaervs uppskattade körarrangemang finns nu att beställa på Gehrmans musikförlag!